KnaufKnauf

Povratak
Detaljnije?>

Aquapanel Rooftop: izgradnja objekta KTC Vrbovec

KTC d.d. je hrvatski lanac supermarketa u obiteljskom vlasništvu sa 25 poslovnih jedinica u isto toliko gradova sa 1460 zaposlenih. Poslovanje tvrtke započelo je 1992., a prvi KTC supermarket otvoren je 1994. u Križevcima. KTC Vrbovec je posljednji otvoreni supermarket koji je planiran i izgrađen kao energetski samoodrživ objekt sa solarnim modulima na području ravnog krova. 

Za potpuno trajne, energetski neovisne zgrade, ravni krov osigurava prostor za smještaj solarnih modula, a koje je moguće koristiti zahvaljujući čvrstoći i stabilnosti AQUAPANEL® cementne ploče Rooftop kao čvrste i stabilne podloge za postavljanje solarnih modula. AQUAPANEL ® cementne ploče Rooftop primijenila se i za stvaranje prohodnih staza u svrhu održavanja solarnih modula.

Social Media

Detaljnije?>

Knauf na društvenim mrežama

Kako ne bismo bili dio priče "nije se dogodilo ako nisi stavio na Face", Knauf je pokrenuo vlastite kanale na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

U nešto opuštenijoj atmosferi koju pružaju online mediji, predstavit ćemo naše djelatnike, aktivnosti, proizvode, sustave ali i mnogo više. Pratit ćemo događaje u regiji i svijetu, dijeliti iskustva, nagrađivati vjerne pratitelje... Upoznat ćete i našeg majstora Matu i saznati sve aktualnosti našeg djelovanja, ili pak vidjeti fotografije s internih događaja, kao primjerice, Obiteljskog dana.

Da ne duljimo, odmah posjetite naše stranice i pogledajte što se tamo događa;

Facebook; Knauf - moj partner u gradnji

Instagram; mojknauf (Knauf – moj partner u gradnji)

Ovi kanali zajednički su za sve tri zemlje – Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Hrvatsku, s manjim prilagodbama ovisno o teritorijalnim i jezičnim razlikama.

Uživajte!

Detaljnije?>

DOBRODOŠLI NA NOVI KNAUF WEBSITE!

S iznimnim zadovoljstvom predstavljamo novi službeni website tvrtke Knauf d.o.o.

Pratite aktualne novosti naše tvrtke, potražite sve informacije o proizvodima u Knauf asortimanu te jednostavno pretražujte tehnička uputstva i brošure.

Website donosi niz noviteta koji su prilagođeni potrebama i očekivanjima tržišta.

Prilikom prvog logiranja na website, odaberite ciljnu skupinu kojoj pripadate (Trgovački partneri, Arhitekti, Izvođači ili Privatni korisnici) kako bi se sadržaj prilagodio Vašem profesionalnom interesu.
Tu opciju u svakom trenutku možete izmijeniti odabirom u gornjem lijevom kutu website-a (pritiskom na opciju “PRO” ili “DIY”).

Detaljnije?>

Inspiracije i trendovi uz Knauf i InDesign


Uređujete li dom? 

Uz Knauf Perfectwall, zahvaljujući gotovoj površini s dekorativnom podlogom i inovativnom načinu pričvršćivanja ploča za stvaranje pregradnog zida ili njihovom primjenom kao zidne obloge, možete preskočiti niz koraka u montaži za koje je inače potrebno dodatno vrijeme. Pogledajte prilog iz InDesign "Inspiracije i trendovi" kako je Perfectwall s uzorkom betona u potpunosti promijenio izgled malene garsonjere te saznajte više i o važnosti kvalitetnog poda, posebice ako živite u starijim stambenim zgradama.

U ovom izdanju smo pažnju posvetili i uređenju wellness prostorija te vrlo vlažnih područja u vašoj kupaonici za koje postojanost i zdravlje garantira primjena Aquapanel cementne ploče.

Detaljnije?>

Mala škola uređenja


Donosimo šalabahter za kreativno oblikovanje unutarnjeg prostora uz pomoć Knauf sustava

Detaljnije?>

Knauf hidroizolacija i ljepljenje keramike - InDizajn


Glavni uzrok strukturalnih oštećenja u kupaonicama i kuhinjama jest vlaga koja u kontakt s građevinom dolazi direktno ili putem zraka. Kako bi se osigurala kvaliteta i trajnost Vašeg doma, potrebno ju je zadržati ili kontrolirati. Predstavljamo Vam trendove i inspiracije za zdrav život, bez vlage-bez stresa!

Detaljnije?>

Knauf Pocket Kit - put do većeg stambenog prostora


U popularnoj emisiji InDizajn, Mirjana Mikulec iskoristila je prednosti Pocket Kit sustava kliznih vrata za uređenje i funkcionalnost malog prostora.

Koje je Vaše područje djelovanja?