GOSTOVANJE IZVOĐAČA IZ MAĐARSKE U KNAUF TVORNICI KNIN

GOSTOVANJE IZVOĐAČA IZ MAĐARSKE U KNAUF TVORNICI KNIN

Knauf tvornica u Kninu posljednja je dva dana ugostila 25 mađarskih izvođača. Međunarodna suradnja s Knauf Mađarskom rezultat je kontinuiranog spajanja domaćih i stranih partnera i izvođača te razmjene iskustava na internacionalnoj razini.

Strateški razvoj i aktivnosti Knauf tvornice u Kninu usmjerene su na razmjenu praksi i edukaciji o proizvodima i sustavima, namijenjenih profesionalnom sektoru u području građevinarstva i suhe gradnje. Ovakvi susreti potiču razvoj kvalitete Knauf usluge i proizvodne linije, kao i kontinuirano učenje i stjecanje novih vještina u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Gosti iz Mađarske su imali priliku obići Knauf tvornicu i uživo iskusiti proces proizvodnje i finalne uporabe proizvoda. Kroz praktične prezentacije isprobali su Bauprodukte liniju proizvoda “Knauf Perfect Surfaces”, kao i općenitu demonstraciju top proizvoda unutar Knauf suhe gradnje.

Prepoznajući važnost međunarodne suradnje, Knauf tvornica u Kninu zasigurno će nastaviti ulagati napore u prenošenju iskustva i znanja te formiranju međunarodne mreže prijenosa dobrih praksi.