KNAUF THERMINSIDE

KNAUF THERMINSIDE

Knauf je kreirao novo rješenje za unutarnju izolaciju Vašeg životnog prostora. Primjenom Knauf ThermInside ploča unaprjeđuje se unutarnja termo izolacija i spremno reagira na rastuće cijene nekretnina i aktualne zahtjeve propisa o uštedi energije.

Vanjska izolacija nije uvijek moguća, posebice kada je riječ o starim i trošnim građevinama, ili povijesnim zgradama i spomenicima kulture. U tim slučajevima je postavljanje unutarnje izolacije najjednostavniji način za učinkovitu toplinsku izolaciju vanjskih zidova.

Gipsane kompozitne ploče s EPS-om, Knauf THERM Inside za unutarnju toplinsku izolaciju, najjednostavnije su rješenje za učinkovitu toplinsku izolaciju vanjskih zidova. Osim što kroz minimalnu konstrukciju zida osiguravaju najbolju iskoristivost prostora, omogućuju iznimnu uštedu energije i financijskih sredstava.

U usporedbi s konvencionalnom unutarnjom izolacijom debljine 60 mm, Knauf ThermInside debljine EPS stiropora 30 mm i 50 mm (na upit su moguće i veće debljine izolacije) pruža uštedu prostora i do 17 mm po zidu, a time i znatno više prostora za stanovanje uz jednaku uštedu energije.

Knauf Therm ThermInside ploče se međusobno tvornički lijepe i isporučuju na paletama, a kvalitetom su jednake Knauf standardnim pločama te pružaju dodatne prednosti kao što su jednostavnost montaže i toplinska izolacija pomoću kaširanog sloja.

Više informacija o proizvodu pronađite u sklopu Knauf asortimana te u sklopu naših stručnih kompetencija za unutarnju izolaciju.