Blog Timeline Sidebar Left

Check out our Latest News!

April 2022

Fabrika silikona R-S Silicon

“R-S Silicon” je moderna fabrika, koja posjeduje najsavremeniju tehnologiju za proizvodnju silicijum metala, koji se koristi za potrebe metalne industrije, građevinarstva, u proizvodnji solarnih panela, kao i u medicinskoj  i farmaceutskoj  industriji.

 

Podaci o objektu
 
Godina izgradnje: 2015.

Dom kulture

Kulturni centar Gradiška je jedan od najmodernijih objekata ovog tipa u Republici Srpskoj. U 5.500 m², smješteno je pet dvorana, izožbeni salon i ljetna pozornica. Najmanja dvorana ima kapacitet do 100 mjesta i namijenjena je književnim večerima, sastancima i seminarima; koncertna sala ima kapacitet od 260 mjesta dok velika sala ima kapacitet 430 mjesta i kongresnog je tipa. Univerzalna sala i sala za pripremu programa nemaju fiksne fotelje zbog multifunkcionalnosti.Tehnička infrastruktura koju posjeduju dvorane Kulturnog centra Gradiška je na veoma visokom nivou i može zadovoljiti potrebe najzahtijevnijih kulturnih trupa.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Arhico, Banja Luka
Godina izgradnje: 2008.

Hotel Zepter

Objekat modernog dizajna, lociran je u strogom centru Kozarska Dubice, na samoj obali rijeke Une. U ponudi ima dvokrevetne sobe i luksuzne apartmane. Takođe u okviru hotela je i savremen Wellness & spa centar.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Zoran Aleksić, Beograd
Godina izgradnje: 2010.

Bolnica “Sveti Vračevi”

Objekat Opšte bolnice "Sveti vračevi" na površini od 12.434 metara kvadratnih ima 246 kreveta, pet operacionih sala, osam stacionara, savremenu dijagnostiku i laboratoriju.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Atrij doo Doboj
Godina izgradnje: 2013.

RTV Republike Srpske

Na 6 000 hiljada metara kvadratnih prostora nalaze se tri tv studija, tri radio-studija, savremene režije, kao i ostala infrastruktura neophodna za proizvodnju i emitovanje kvalitetnog RTV programa.
Podaci o objektu
 
Arhitekt: IPP, Banja Luka
Godina izgradnje: 2010.

Poslovni centar Integra, Banja Luka

Podaci o objektu
 
Arhitekt: IPP, Banja Luka
Godina izgradnje: 2010.

Lanaco tehnološki centar

Tehnološki centar sačinjen je od glavnog i tehničkog objekta. Glavna zgrada ima pet spratova i sastoji se od prostorija za upravu kompanije, proizvodnju softvera i data centra, kao i propratnih sadržaja, poput restorana, konferencijskih sala i učionica za edukaciju.

U tehničkom objektu nalazi se prostor za proizvodnju hardvera, servis i skladišta, te garaže za goste i zaposlene. Ukupna površina oba objekta je oko 10 hiljada metara kvadratnih, od čega je ukupna površina glavnog objekta 5.500 metara kvadratnih, a ukupna površina tehničkog objekta 4.500 metara kvadratnih.

Tehnološki centar kompanije LANACO je prva ‘pametna zgrada’ u BiH, u kojoj se svi procesi biti nadgledaju i upravljaju pomoću softvera, od potrošnje energije, rada data centra, kao i sigurnosti u i oko objekta. Objekat je izveden po principima energetske efikasnosti, što znači da se vodilo računa o smanjenju gubitka energije, efikasnom korištenju i proizvodnji energije. Objekat je dostupan i za osobe s invaliditetom.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: VG projekt, Banja Luka
Godina izgradnje: 2016.

Hotel Tesla

Gostima je na raspolaganju 16 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba opremljenih po svim visokim standardima sa ukupno 32 ležaja, a između ostalog, tu su i restoran sa domaćom, tradicionalnom kuhinjom, bar, parking, WI-FI i druge usluge.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Grad projekt, Banja Luka
Godina izgradnje: 2016.