Grid Sidebar Both

Check out our Latest News!

Fabrika silikona R-S Silicon

“R-S Silicon” je moderna fabrika, koja posjeduje najsavremeniju tehnologiju za proizvodnju silicijum metala, koji se koristi za potrebe metalne industrije, građevinarstva, u proizvodnji solarnih panela, kao i u medicinskoj  i farmaceutskoj  industriji.

 

Podaci o objektu
 
Godina izgradnje: 2015.

Dom kulture

Kulturni centar Gradiška je jedan od najmodernijih objekata ovog tipa u Republici Srpskoj. U 5.500 m², smješteno je pet dvorana, izožbeni salon i ljetna pozornica. Najmanja dvorana ima kapacitet do 100 mjesta i namijenjena je književnim večerima, sastancima i seminarima; koncertna sala ima kapacitet od 260 mjesta dok velika sala ima kapacitet 430 mjesta i kongresnog je tipa. Univerzalna sala i sala za pripremu programa nemaju fiksne fotelje zbog multifunkcionalnosti.Tehnička infrastruktura koju posjeduju dvorane Kulturnog centra Gradiška je na veoma visokom nivou i može zadovoljiti potrebe najzahtijevnijih kulturnih trupa.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Arhico, Banja Luka
Godina izgradnje: 2008.

Hotel Zepter

Objekat modernog dizajna, lociran je u strogom centru Kozarska Dubice, na samoj obali rijeke Une. U ponudi ima dvokrevetne sobe i luksuzne apartmane. Takođe u okviru hotela je i savremen Wellness & spa centar.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Zoran Aleksić, Beograd
Godina izgradnje: 2010.

Bolnica “Sveti Vračevi”

Objekat Opšte bolnice "Sveti vračevi" na površini od 12.434 metara kvadratnih ima 246 kreveta, pet operacionih sala, osam stacionara, savremenu dijagnostiku i laboratoriju.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Atrij doo Doboj
Godina izgradnje: 2013.

RTV Republike Srpske

Na 6 000 hiljada metara kvadratnih prostora nalaze se tri tv studija, tri radio-studija, savremene režije, kao i ostala infrastruktura neophodna za proizvodnju i emitovanje kvalitetnog RTV programa.
Podaci o objektu
 
Arhitekt: IPP, Banja Luka
Godina izgradnje: 2010.