Masonry Full Width 100%

Check out our Latest News!

Fabrika silikona R-S Silicon

“R-S Silicon” je moderna fabrika, koja posjeduje najsavremeniju tehnologiju za proizvodnju silicijum metala, koji se koristi za potrebe metalne industrije, građevinarstva, u proizvodnji solarnih panela, kao i u medicinskoj  i farmaceutskoj  industriji.

 

Podaci o objektu
 
Godina izgradnje: 2015.

Dom kulture

Kulturni centar Gradiška je jedan od najmodernijih objekata ovog tipa u Republici Srpskoj. U 5.500 m², smješteno je pet dvorana, izožbeni salon i ljetna pozornica. Najmanja dvorana ima kapacitet do 100 mjesta i namijenjena je književnim večerima, sastancima i seminarima; koncertna sala ima kapacitet od 260 mjesta dok velika sala ima kapacitet 430 mjesta i kongresnog je tipa. Univerzalna sala i sala za pripremu programa nemaju fiksne fotelje zbog multifunkcionalnosti.Tehnička infrastruktura koju posjeduju dvorane Kulturnog centra Gradiška je na veoma visokom nivou i može zadovoljiti potrebe najzahtijevnijih kulturnih trupa.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Arhico, Banja Luka
Godina izgradnje: 2008.

Hotel Zepter

Objekat modernog dizajna, lociran je u strogom centru Kozarska Dubice, na samoj obali rijeke Une. U ponudi ima dvokrevetne sobe i luksuzne apartmane. Takođe u okviru hotela je i savremen Wellness & spa centar.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Zoran Aleksić, Beograd
Godina izgradnje: 2010.

Bolnica “Sveti Vračevi”

Objekat Opšte bolnice "Sveti vračevi" na površini od 12.434 metara kvadratnih ima 246 kreveta, pet operacionih sala, osam stacionara, savremenu dijagnostiku i laboratoriju.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Atrij doo Doboj
Godina izgradnje: 2013.

RTV Republike Srpske

Na 6 000 hiljada metara kvadratnih prostora nalaze se tri tv studija, tri radio-studija, savremene režije, kao i ostala infrastruktura neophodna za proizvodnju i emitovanje kvalitetnog RTV programa.
Podaci o objektu
 
Arhitekt: IPP, Banja Luka
Godina izgradnje: 2010.

Lanaco tehnološki centar

Tehnološki centar sačinjen je od glavnog i tehničkog objekta. Glavna zgrada ima pet spratova i sastoji se od prostorija za upravu kompanije, proizvodnju softvera i data centra, kao i propratnih sadržaja, poput restorana, konferencijskih sala i učionica za edukaciju.

U tehničkom objektu nalazi se prostor za proizvodnju hardvera, servis i skladišta, te garaže za goste i zaposlene. Ukupna površina oba objekta je oko 10 hiljada metara kvadratnih, od čega je ukupna površina glavnog objekta 5.500 metara kvadratnih, a ukupna površina tehničkog objekta 4.500 metara kvadratnih.

Tehnološki centar kompanije LANACO je prva ‘pametna zgrada’ u BiH, u kojoj se svi procesi biti nadgledaju i upravljaju pomoću softvera, od potrošnje energije, rada data centra, kao i sigurnosti u i oko objekta. Objekat je izveden po principima energetske efikasnosti, što znači da se vodilo računa o smanjenju gubitka energije, efikasnom korištenju i proizvodnji energije. Objekat je dostupan i za osobe s invaliditetom.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: VG projekt, Banja Luka
Godina izgradnje: 2016.

Hotel Tesla

Gostima je na raspolaganju 16 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba opremljenih po svim visokim standardima sa ukupno 32 ležaja, a između ostalog, tu su i restoran sa domaćom, tradicionalnom kuhinjom, bar, parking, WI-FI i druge usluge.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Grad projekt, Banja Luka
Godina izgradnje: 2016.

Hotel Jelena

Hotel "Jelena" je smješten na samo nekoliko minuta laganog hoda od centra Banjaluke. Sadrži 54 sobe, sobu prilagođenu osobama sa posebnim potrebama, 3 vrhunski opremljena apartmana, dvije sale za prezentacije, bankete i konferencije, welness centar, restoran i cafe barom sa ljetnjom baštom.
Nalazi se u sastavu tržnog centra "Emporium" površine preko 12.000 m2.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Davor Puškar
Godina izgradnje: 2015.

Poslovni objekat Grand trade – M:tel

Na atraktivnoj lokaciji, između stare zgrade Vlade i Medicinske elektronike izgrađen je moderan objekat koji će biti dio cjeline planiranog poslovno stambenog kompleksa bruto građevinske površine oko 200.000 m2. Objekat će biti visok 20 spratova iznad zemlje, dok će garažni prostor biti u podzemnim etažama. Što se sadržaja tiče, predviđen je veliki shopping mall i hotel.

 

Podaci o objektu
 
Arhitekt: Integroprojekt, Banja Luka
Godina izgradnje: 2016.