KnaufKnauf

Povratak

Filozofija

Detaljnije?>

Filozofija

Strategija tvrtke Knauf temelji se na inovativnom pristupu i primjeni tehnoloških inovacija.

Naše partnerske tvrtke zajedno stoje pod okriljem snažnog branda, zbog čega nude savršeno usklađene sustave i rješenja u građevinarstvu. Osobito kada je riječ o inovacijama, energetskoj učinkovitosti, ekonomičnosti i kvaliteti dizajna.

Partnerstvo je naša misao vodilja. Knauf poznaje tržište, ali također poznaje i tržište svojih klijenata. Strategija, stručnost i cjelovit pristup u dijalogu s kupcem iznimno su važni, kao i blizak odnos s tržišnim partnerima.

Detaljnije?>

Misija

Misija

Knauf je mjerilo za proizvode i sustave suhe gradnje, kao i za građevinske materijale za izolaciju. Misija je održati vodeću poziciju i kreirati nove standarde i kriterije kvalitete. S obzirom da postižemo održiv i natprosječan financijski rast, održavamo ostvarenu tržišnu poziciju i ravnomjerno ulažemo u sve aspekte i sudionike našeg poslovanja. Svi prošli napori djelatnika stvorili su Knauf kao organizaciju koju danas poznajemo i na koju smo veoma ponosni. Stoga gledajući u prošlost, koračamo sigurno u budućnost zahvaljujući raznovrsnim iskustvima i stečenim znanjima diljem svijeta što nas razlikuje od konkurencije u industriji u kojoj djelujemo.

Detaljnije?>

Vizija

Vizija

Uvijek imajući na umu sve elemente poslovnog okruženja, ali i društva u kojem djelujemo, Knauf načela poslovanja su inovativnost, energetska učinkovitost i ekološka održivost, ekonomičnost, kvaliteta dizajna te zadovoljstvo korisnika i snažno partnerstvo s našim kupcima. Tako nastaju promišljena sustavna rješenja za gradnju koja su međusobno savršeno usklađena i temeljena na potrebama tržišta. Naša vizija temelji se na jednostavnom načelu – Knauf kao tržišni lider za siguran, zdrav i udoban dizajn životnog prostora.

Detaljnije?>

Knauf grupacija

Detaljnije?>

Knauf grupa

Koje je Vaše područje djelovanja?