KnaufKnauf

Povratak
Detaljnije?>

Knauf & Obitelj

Knauf Obiteljski dan 2017

U subotu, 26.08. na livadi Knauf tvornice Knin održan je „Obiteljski dan“ s više od 200 sudionika, djece i odraslih.

„Naši zaposlenici su naša najveća vrijednost“ je osnovno načelo i vodilja tvrtke Knauf. Vjerujemo da naše kolegice i kolege raspolažu znanjima, vještinama i iskustvima koja su temelj poslovnog uspjeha i održivog napretka naše tvrtke. Stoga nam je cilj neprestano ulagati u zadovoljstvo Knauf zaposlenika kako bi se osigurali kvalitetni uvjeti za razmjenu dobre prakse, razvoja kompetencija te  odnosa  u harmoniji s radnim okruženjem.

Ideja za Knauf Obiteljski dan je potekla kao rezultat dvije inicijative na razini Knauf grupacije u kojima su svi naši zaposlenici imali priliku sudjelovati: Knauf  program korporativnih vrijednosti te Knauf kvaliteta komunikacije. Na interaktivan i zabavan način, naši su djelatnici u sklopu edukativnih radionica imali priliku simulirati svoje radno okruženje te dnevne situacije u kojima se susreću s izazovima nastalim iz nedostatka komunikacije ili kada komunikacija nije bila na potrebnoj razini kvalitete. Nakon svake radionice sudionici bi napisali zajedničku listu u kojoj navode svoje prijedloge za poboljšanje komunikacije ali i međusobne suradnje.

„Više zajedničkog druženja i poznavanje procesa u drugim odjelima“ su bili najčešći prijedlozi na listi. Kako bismo to i omogućili, Knauf Hrvatska, Bosna i Hercegovina te Crna Gora su organizirale veliki „Obiteljski dan“ s preko 200 sudionika.

Raznolike športske aktivnosti, timske igre kao što je paintball, mini-olimpijada za djecu, jahanje konja, povlačenje konopa i organizirani obilasci različitih odjela u pogonu na jedan su dan obojili livadu ispred Knauf tvornice Knin u mnoštvo šarenih dijelova velikog mozaika kojeg čine naši djelatnici.

Ovo neformalno druženje je znatno doprinijelo međusobnom upoznavanju te ostvarivanju boljih kontakata i odnosa među zaposlenicima, potaknuvši ih na kreativnost. Impresiji su veoma pozitivni i vjerujemo da se već pozitivno odražavaju na rad naših djelatnika.

Knauf Obiteljski dan će zasigurno ostati u pamćenju svih koji su sudjelovali i tako postati tradicija! Fotografije često nadjačaju tekst, a vjerujemo da je to i ovdje slučaj, stoga prisjetimo se svi zajedno vesele atmosfere uz galeriju slika.

Detaljnije?>

PUTOVANJE KROZ KNAUF SVIJET


Svoje partnere, klijente, ostale sudionike, kao i sebe same, doživljavamo kao dio jedne velike obitelji.

Vjerujemo jedni drugima i oslanjajući se na timski rad postižemo uspjehe.

Lojalni smo i odgovorni te razmišljamo o posljedicama našeg djelovanja.

Predani smo i ustrajni u kvaliteti rada i proizvoda.

Ne propuštamo prilike, praktični smo i orijentirani na rezultate.

Sve navedene vrijednosti, a i mnoge druge, razlog su rasta jedne male obiteljske tvrtke u globalnu, društveno odgovornu organizaciju.

Uz ovaj kratki video, pođite s nama na međunarodno putovanje Knauf svijetom u ojem su glavni akteri naši zaposlenici.

Detaljnije?>

ZAPOSLENICI KAO TEMELJ USPJEHA

JA SAM KNAUF

Sve što su u prošlosti naši djelatnici napravili izgradilo je Knauf u organizaciju koju danas poznajemo i na to smo svi jako ponosni: Uspješna tvrtka s dobrom reputacijom u tuzemstvu i inozemstvu. To nas razlikuje od ostalih.

Naše nas vrijednosti definiraju i ujedinjuju u Knauf – bez obzira gdje se nalazimo na ovom svijetu. One potječu od ljudi koji su osnovali i izgradili ovu tvrtku: članova obitelji, kolega i partnera. U sljedećim cemo generacijama te vrijednosti i dalje prenositi kroz mnogobrojne aktivnosti tvrtke Knauf. Time ćemo osigurati budućnost.

Knaufove vrijednosti u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!

Naše temeljne vrijednosti su

  • HUMANOST
  • PARTNERSTVO
  • PREDANOST 
  • PODUZETNIČKI DUH

Koje je Vaše područje djelovanja?