Trendovi i inspiracije

Zaposlenici kao temelj uspjeha

Svojom paletom industrijski predgotovljenih sustava, odnosno sustava za pregradne zidove, stropove i podove, Knauf nudi brza i kvalitetna rješenja za gradnju i renovaciju doma.

Suha gradnja

Stvaranje funkcionalnog prostora

Knauf suha gradnja omogućava pomno isplanirano uređenje prostora kako bi se postigao maksimum uštede prostora, funkcionalnosti, ugodnog življenja te optimalnog omjera uloženih sredstava i dobivene kvalitete.


Pregradni zidovi

Razloga je mnogo

Širokim asortimanom gipsanih i cementnih ploča, Knauf nudi rješenja za sve građevinske izazove. Brza i jednostavna montaža, kratko vrijeme izvedbe i čvrstoća samo su dio karakteristika ove moderne i estetski impresivne izvedbe.


Podovi

Sustavi suhe gradnje od pod do stropa

Funkcionalnost, ugoda i efikasnost svih površina Vašeg doma izuzetno je bitna. Jednostavnost montaže i raznolikost u primjeni čine Knauf podove odličnim izborom za sve zahtjeve.


Potkrovlja

Inovativna rješenja za sve prostore

Svaki neiskorišteni kvadrat ima dragocjenu vrijednost, ali to više nije problem. Knauf ima rješenja koja osiguravaju uštedu prostora i kvalitetnu izolaciju prilikom uređenja neiskorištenih tavanskih prostora.


Stropovi

Posebni oblici i rješenja

Vaši stropovi ne moraju biti prazne površine. Raznovrsni oblici, višestruke razine i dimenzije, mogućnosti osvjetljenja – Knauf gipsani proizvodi idealno su rješenje za sve vaše ideje.


Kupaonice i kuhinje

Knauf izolacija za svaki kutak

Glavni uzrok strukturalnih oštećenja jest vlaga koja u kontakt s građevinom dolazi direktno ili putem zraka. Kako bi se osigurala kvaliteta i trajnost građevinskih objekata, potrebno ju je zadržati ili kontrolirati. Knauf proizvodi štite prostor izvana i iznutra, od poda do stropa.


Klizna vrata

Ušteda prostora i elegancija

Svojim originalnim i elegantnim dizajnom, Knauf Pocket Kit podiže vrijednost stambenog prostora. Klizna vrata koja se uvlače u zid predstavljaju idealno rješenje za uštedu prostora.


Fasade i toplinska izolacija

Zaštita izvana i iznutra

Dok su fasade nekada imale pretežno estetsku ulogu, danas osim vizualnog efekta imaju iznimnu važnost i u energetskoj efikasnosti objekta, kao i zaštiti okoliša.